PSV zorgt voor verbazing, Feyenoord zoekt naar versterkingen

3 augustus 2021, 00:30   Bijgewerkt: 2 augustus 2021, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 2 augustus.

Politie maakt excuses na Hoefdraad-nieuws: "Heel erg vervelend"

Jergé Hoefdraad is niet overleden, zo laat de Politie Eenheid Amsterdam via Twitter weten. Eerder op maandag werd naar buiten gebracht dat de voormalig profvoetballer om het leven was gekomen. Zondagochtend werd hij neergeschoten in Amsterdam-Zuidoost.

Perez verbaasd over Dumfries-situatie bij PSV: "Amateuristisch"

Kenneth Perez is verbaasd over de situatie van Denzel Dumfries. De rechtsback hoopt op een transfer en traint daarom niet mee met de eerste selectie. De Deen noemt de situatie 'amateuristisch' en vindt dat de vleugelverdediger gewoon mee moet doen met het eerste team.

Feyenoord doet tweede poging voor Sporting Portugal-spits

Feyenoord zoekt na de transfer van Nicolai Jørgensen naar een nieuwe spits. De Rotterdammers hebben het oog laten vallen op Andraz Sporar van Sporting Portugal, maar het is de vraag of Frank Arnesen genoeg geld heeft voor de aanvalsleider. Het eerste bod werd geweigerd door de club uit Lissabon. De tweede poging is inmiddels gedaan.

sc Heerenveen ziet niets in Veerman-ruildeal met Feyenoord

sc Heerenveen zit niet te wachten op een spelersruil met Feyenoord. De Rotterdammers azen op de handtekening van Joey Veerman, maar kunnne niet voldoen aan de vraagprijs van de Friezen. Er werd gedacht aan een ruildeal, maar dat ziet technisch manager Ferry de Haan niet zitten.

Messi lijkt bij FC Barcelona te blijven: "Ik droom elke nacht"

Lionel Messi heeft zijn contract bij FC Barcelona nog altijd niet verlengd, maar het lijkt een kwestie van tijd te zijn. Dat vertelt voorzitter Joan Laporta. De aanvaller is momenteel transfervrij op te pikken. Maar dat lijkt dus niet te gebeuren, ondanks de interesse van Paris Saint-Germain en Manchester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen