sc Heerenveen ziet niets in Veerman-ruildeal met Feyenoord

sc Heerenveen ziet niets in Veerman-ruildeal met Feyenoord

2 augustus 2021 – SC Heerenveen zit niet te wachten op een spelersruil met Feyenoord. De Rotterdammers azen op de handtekening van Joey Veerman, maar kunnne niet voldoen aan de vraagprijs van de Friezen. Er werd gedacht aan een ruildeal, maar dat ziet technisch manager Ferry de Haan niet zitten.

Dat laat hij weten aan de Leeuwarder Courant. In het Abe Lenstra Stadion verlangen ze tien miljoen euro voor de spelmaker. "Het geld is altijd leuk, maar het belangrijkste is: als er een hele goeie speler weggaat, dan wil je ook een goeie speler terug. Er loopt daar op de positie waarvoor wij iemand zoeken, geen speler rond waarvan wij denken dat het aanvullend is op wat wij zelf al hebben lopen. Voor ons is een ruildeal nu dus geen optie", aldus De Haan.

Lees ook: 'Feyenoord wil Veerman halen via spelersruil met sc Heerenveen'

Veerman werd eerder in verband gebracht met onder meer Rangers FC en Hellas Verona. Ook die clubs hikken echter tegen de forse vraagprijs aan. De middenvelder uit Volendam liet eerder al weten het niet eens te zijn met de torenhoge vraagprijs. Hij noemde het 'belachelijk'. "Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden", stelde de spelmaker destijds.

gerelateerd