'25-voudig international Jeffrey Bruma vindt onderdak in Turkije'

2 augustus 2021, 14:02

Jeffrey Bruma (29) gaat zijn loopbaan zeer vermoedelijk vervolgen bij Kasimpasa. De Turkse club haalt de Nederlander transfervrij binnen, nadat zijn contract bij VfL Wolfsburg afgelopen was. De medische keuring is al gebeurd, alleen de officiële aankondiging ontbreekt nog, maar komt vermoedelijk snel.

Toch wordt de komst van Bruma al groots gepresenteerd in Turkije, bijvoorbeeld door Ajansspor en Radyospor. Voor hoelang de 25-voudig international van het Nederland elftal tekent, is nog niet bekend. Eerder haalde de Turkse club deze window onder anderen Nicolai Jörgensen (Feyenoord), Harun Tekin (Fenerbahce) en Ahmed Engin (MSV Duisburg) al binnen.

Bruma wordt de negende aanwinst van Kasimpasa, allen kwamen ze transfervrij over op huurbasis over naar de Turkse club, die afgelopen seizoen als veertiende eindigde. Die club had naar verluidt ook belangstelling voor Feyenoorder Leroy Fer, maar kon niet voldoen aan diens salariseisen. Met Mickaël Tirpan staat er nog een speler onder contract die vorig seizoen actief was in de Eredivisie.

Lees ook'Feyenoord heeft aanvoerder Fer op de transferlijst geplaatst'

Bruma stond eerder onder contract bij Chelsea, dat hem in de jeugd overnam van Feyenoord. Via Hamburger SV, Leicester City en PSV kwam hij terecht in Wolfsburg, dat hem ook verhuurde aan Schalke 04 en 1. FSV Mainz. Na vier seizoen in de Bundesliga gespeeld te hebben, wacht voor hem dus een avontuur buiten Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen