'Geertruida wil 1,8 miljoen verdienen', Haps strijdbaar

1 augustus 2021, 23:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lutsharel Geertruida en Feyenoord hebben vooralsnog geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract van de verdediger. De door twee Russische clubs begeerde clubs wilde een van de grootverdieners worden in Rotterdam-Zuid, maar Feyenoord is daar voorlopig niet van plan om aan mee te werken. Het aanbod van de club en de wens van de speler liggen ver uit elkaar.

Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat Geertruida jaarlijks 1,8 miljoen euro bruto wil gaan verdienen en een contract tot 2023 wil ondertekenen. Zijn huidige verbintenis loopt tot volgend jaar zomer. Dat ligt niet in de buurt van wat Feyenoord overheeft voor de multifunctionele verdediger. De topclub heeft een bedrag van 900.000 euro per jaar over voor het jeugdproduct en wil hem voor vijf seizoenen aan zich binden. Het management van Geertruida gaf aan te hopen dat de partijen een akkoord weten te bereiken, maar Feyenoord lijkt de gewenste voorwaarden niet op te kunnen hoesten.

Ridgeciano Haps lijkt voorlopig nog niet op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De Surinaamse linksback komt voorlopig nauwelijks in de plannen voor van Arne Slot en lijkt met zijn vertrek ruimte te scheppen in het budget van de Rotterdammers. Volgens Haps is er op korte termijn echter nog geen verandering van zijn situatie aanstaande.

Op een persconferentie na het duel met ADO Den Haag (1-1) kon hij de aanwezige pers geen duidelijkheid verschaffen. "Ik heb nog een contract voor een jaar en zolang ik voor Feyenoord speel geef ik altijd 100 procent. Ik ben nog steeds speler van Feyenoord. Als er interesse is of een concreet bod komt, dan komen jullie het ook te weten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen