'Genoa zet vol in op de komst van Sam Lammers'

1 augustus 2021, 23:08

De wegen van Sam Lammers en Atalanta Bergamo gaan mogelijk scheiden. De oud-spits van PSV maakt deze zomer hoogstwaarschijnlijk op huurbasis de overstap naar Genoa, waar de Nederlandse aanvaller zal hopen op meer speeltijd. In Genoa moet hij de opvolger worden van de naar AS Roma vertrokken Eldor Shomurodov.

Volgens Tuttosport is Lammers in beeld om de spitspositie komend seizoen te gaan bekleden. De 24-jarige aanvaller stond eveneens op de radar van Salernitana en Hellas Verona, maar Genoa lijkt de beste papieren te hebben. Ook Lammers zelf zal niet onwelwillend tegenover een transfer staan, na een teleurstellend debuutseizoen in Bergamo.

De ploeggenoot van Hans Hateboer en Marten de Roon kwam afgelopen seizoen slechts eenmaal vanaf het begin in actie namens Atalanta in de Serie A. De spits, die veertien keer als invaller binnen de lijnen kwam, was daarin twee keer trefzeker. In zijn laatste seizoen voor SC Heerenveen was de aanvalsleider nog goed voor zestien doelpunten.

Volgens het Algemeen Dagblad was Lammers ook in beeld bij Feyenoord, maar een terugkeer naar de Nederlandse velden bleek ingewikkeld. De Rotterdammers moesten de zoektocht naar een nieuwe spits daarom voortzetten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen