'Zirkzee negeert Feyenoord en kiest voor België'

1 augustus 2021, 22:15

Joshua Zirkzee vervolgt zijn loopbaan in de Belgische Jupiler Pro League. Alleen details scheiden de twintigjarige spits nog van een tijdelijke overstap naar RSC Anderlecht, weten diverse Belgische media en Voetbal International. In Brussel gaat de jonge aanvaller op zoek naar speeltijd.

De jeugdinternational werd de afgelopen maanden ook geregeld in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, waar hij de jeugdopleiding doorliep. De Rotterdammers slagen er echter niet om de aanvaller terug te halen naar de Kuip. Zirkzee kiest voor een tijdelijke overstap naar Anderlecht, waar hij een eenjarig contract zal tekenen. Zirkzee ligt nog tot 2023 vast bij Bayern München.

In de Bundesliga lijken zijn kansen op speeltijd niet groot. De jonge aanvaller moet sowieso superspits Robert Lewandowski voor zich dulden, terwijl ook Eric-Maxim Choupo-Moting de voorkeur lijkt te genieten. Tegen Ajax stond hij twee weken geleden nog in de basis. Tijdens dat oefenduel kon hij niet overtuigen, mede door een gemiste kans voor open doel.

Zirkzee speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Parma, waar hij vooral als invaller minuten kreeg. Hij kon de ploeg in zijn beperkte speeltijd echter niet behoeden voor degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen