Galatasaray wil Dervisoglu definitief, Arnautovic terug in Europa

1 augustus 2021, 20:55

Galatasaray is volop bezig met de definitieve komst van Halil Dervisoglu. De 21-jarige Rotterdammer speelde afgelopen halfjaar op huurbasis voor de Turkse topclub en maakte veel indruk in het geel-rood. Volgens Turkse media doet Galatasaray daarom nu een poging om de aanvaller definitief over te nemen.

Brentford haalde Dervisoglu in januari 2020 naar de Championship, maar tot een doorbraak van de aanvaller heeft die transfer nog niet geleid. De Turkse aanvaller werd begin vorig seizoen verhuurd aan FC Twente, maar daar kwam hij nauwelijks aan de bak. Hij keerde terug naar Brentford, dat hem direct doorstuurde naar topclub Galatasaray. Daar groeide hij in de slotfase van de competitie uit tot belangrijke speler. Met drie goals speelde hij zich in de kijker van de Turkse nationale ploeg, waarmee hij deelnam aan het EK voetbal.

Brentford promoveerde afgelopen seizoen via de play-offs naar de Premier League. Daar lijken de speelkansen van Dervisoglu niet toe te nemen, waardoor Galatasaray hoopt te kunnen profiteren. Brentford verlangde aanvankelijk vijf miljoen euro, maar is bereid om water bij de wijn te doen. Galatasaray-coach Fatih Terim heeft tegen de Turkse kranten bevestigd dat hij bezig is met Dervisoglu.

Arnautovic terug in Europa

Marko Arnautovic heeft China definitief verruild voor Italië. De 32-jarige aanvaller uit Oostenrijk verlaat Shanghai Port voor een avontuur bij Bologna, waar hij ploeggenoot wordt van Stefano Denswill, Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en sinds kort Sydney van Hooijdonk. De ex-speler van FC Twente speelde in het seizoen 2009/2010 al voor Internazionale, waar hij geen basisplaats wist te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen