Advies voor Feyenoord: "Ik zou Giakoumakis halen"

1 augustus 2021, 19:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is volop bezig met de zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider. De Rotterdammers beschikken momenteel over Noaufal Bannis en Robert Bozeník als serieuze opties in de punt van de aanval, maar het duo toont in de voorbereiding aan niet te voldoen aan de Eredivisie-eisen. Volgens oud-Feyenoorder Jan Everse loopt een goede optie rond in de Keuken Kampioen Divisie.

Georgios Giakoumakis kroonde zich afgelopen seizoen tot topscorer van de Eredivisie, maar kon degradatie niet voorkomen. De Griekse aanvaller, goed voor 26 competitietreffers, is voor een miljoenenbedrag op te pikken bij VVV-Venlo. "Als ik zou kijken naar wie betaalbaar is, zou ik voor die spits van VVV-Venlo gaan", aldus de oud-trainer in gesprek met RTV Rijnmond

Aan tafel bij Rijnmond stuit het op weerstand, aangezien Giakoumakis vooralsnog niets meer is dan een eendagsvlieg. Everse pareert de kritiek met het wijzen op zijn voorganger. Nicolai Jørgensen heeft ook één goed seizoen gehad, maar toch maakte hij Feyenoord kampioen. Het is echt wel knap als je 26 keer scoort voor VVV-Venlo."

Ook Harry van der Laan ziet Giakoumakis als een goede optie. "Zo gek vind ik dat niet, maar het is wel heel erg gevaarlijk om een speler op basis van één seizoen te halen." Feyenoord werd de laatste weken ook in verband gebracht met Andraz Sporar, Graziano Pellè en Joshua Zirkzee. Het is niet duidelijk wie de voorkeur van de Rotterdammers geniet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen