'Luckassen traint met Ihattaren en Dumfries afgezonderd bij PSV'

1 augustus 2021, 16:31

Derrick Luckassen mag vertrekken bij PSV en zal de komende weken een individueel trainingsprogramma gaan afwerken. De verdediger voegt zich daarmee bij het programma van Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren, die eveneens een eigen programma afwerken in afwachting van een transfer.

Luckassen komt dit seizoen opnieuw niet in de plannen voor bij de Eindhovenaren. De afgelopen jaren werd hij al viermaal verhuurd, nadat hij in 2018 AZ verruilde voor Eindhoven. Hij speelde voor het Duitse Hertha BSC en voor Kasimpasa in Turkije, terwijl hij tweemaal een tijdelijk dienstverband beleefde bij de Belgische topclub RSC Anderlecht.

De 26-jarige centrumverdediger heeft weliswaar nog een tweejarig contract in het Phillips Stadion, maar lijkt hard op weg naar de uitgang. Volgens het Eindhovens Dagblad is er echter nog geen concrete belangstelling voor de verdediger. Voor de verkoop zal het wel verlies moeten accepteren. In 2018 betaalde PSV nog vijf miljoen euro voor de geflopte verdediger.

Luckassen traint de komende dagen met Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren. Dumfries maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap naar een club in een topcompetitie, terwijl Ihattaren uit de groep is gezet. Ook de middenvelder lijkt op weg naar de uitgang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen