'Barça draait: Koeman wil door met twee grootverdieners'

1 augustus 2021, 11:47   Bijgewerkt: 1 augustus 2021, 11:56

Antoine Griezmann en Philippe Coutinho staan niet langer op de nominatie om te vertrekken bij FC Barcelona. De twee grootverdieners behoorden tot de spelers die mochten vertrekken om budget vrij te maken, maar zijn van die lijst geschrapt. Ook Ronald Koeman zou graag met het tweetal door willen.

Het Spaanse AS meldde zaterdagavond dat Koeman zijn toestemming heeft gegeven om het tweetal voor de club te behouden. Eerder was de opvatting dat de twee - die tot de best verdienende spelers horen - hoog op de lijst stonden van spelers die mochten vertrekken om de financiële problemen van de club te verhelpen. Inmiddels mogen de spelers alleen nog weg wanneer een niet te weigeren bod binnenkomt.

Griezmann zou Koeman hebben overtuigd tijdens de voorbereiding, waarin hij 'hongeriger en gretiger dan ooit' oogt. De Fransman werd deze zomer gelinkt aan een transfer naar zijn oude club Atlético Madrid, waarbij Saúl Ñíguez de omgekeerde route zou bewandelen. Een dergelijke ruildeal zou echter nooit aan de orde zijn geweest. Dit om een herhaling van het verhaal rond Luis Suárez - die mocht vertrekken, overstapte naar concurrent Atlético en die club hielp kampioen te worden - te voorkomen.

Ook Coutinho, die op het punt staat terug te keren na maanden blessureleed, kan op de steun van Koeman rekenen. De Braziliaan zou ondanks voorgaande jaren gezien worden als een belangrijke speler voor de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen