Keert Rafael van der Vaart terug in de voetballerij?

Keert Rafael van der Vaart terug in de voetballerij?

31 juli 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 28 juli.

'Transfer Álvarez ondanks harde woorden Overmars nog mogelijk'
Marc Overmars was deze week duidelijk: Antony en Edson Álvarez zijn niet te koop. Bayern München en Stade Rennes hebben interesse in de Ajacieden, maar daar zei Overmars niet aan mee te willen werken. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij is een transfer echter ondanks die woorden niet van de baan.

'Esbjerg wil Hyballa redden met komst Van der Vaart'
Esbjerg zet vol in op de komst van Rafael van der Vaart als nieuwe assistent-trainer. De voormalig topmiddenvelder, die zijn loopbaan bij de club afsloot en woonachtig is in Denemarken, moet ervoor zorgen dat de rust rond de club wederkeert. Het is de laatste weken hectisch vanwege diverse discutabele uitspraken van hoofdtrainer Peter Hyballa.

Wiegman neemt afscheid na echec: "Dit is een mokerslag"
Sarina Wiegman neemt in mineur afscheid van de Oranje Leeuwinnen. De succescoach, die kiest voor een overstap naar de nationale ploeg van Engeland, ging met het Nederlands elftal in de kwartfinale van de Olympische Spelen onderuit. De Verenigde Staten bleken na strafschoppen pas te sterk: 2-2.

Trésor strooit met assists én panna bij nederlaag Van den Brom
John van den Brom heeft een verstandige keuze gemaakt door Mike Trésor over te nemen van Willem II. De 22-jarige middenvelder was vrijdagavond de grote uitblinker aan de kant van KRC Genk, maar kon een tweede duel met puntverlies in de competitie niet voorkomen. Oostende won spectaculair met 3-4. Daardoor bivakkeert de kampioenskandidaat na twee ronden in de onderste regionen van België.

Berghuis kwam pas na Spelen-wens Antony in beeld bij Ajax
Ajax was weliswaar al maanden gecharmeerd van de voetballer Steven Berghuis, maar een transfer werd nooit concreet overwogen. Tot het moment dat Antony zijn wens om naar de Olympische Spelen kenbaar maakte en ook daadwerkelijk groen licht kreeg van de Amsterdamse trainersstaf. Er werd snel geschakeld en Berghuis kon worden opgepikt.