Forse kritiek op Feyenoord: "Weinig samenhang, staat niet goed"

29 juli 2021, 21:00   Bijgewerkt: 29 juli 2021, 21:05

Feyenoord staat halverwege met 1-2 achter tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League. Serieuze zorgen voor trainer Arne Slot met zijn elftal, waarin Leroy Fer de grote schlemiel was. Analist Mario Been zag drie momenten, waarvan twee er een treffer werden, waar de captain heel slecht voor de dag kwam.

Als eerste kwam Been met de eerste kans voor FC Drita, die na twee minuten nog voorlangs gewerkt werd door de bezoekers. Fer schoot daarbij over een diepgaande bal. "En dan schiet de bal door, dit is eigenlijk al de eerste waarschuwing", zei de voormalig oefenmeester als analist van ESPN. Ook het eerste tegendoelpunt mag de als centrale verdediger opgestelde middenvelder zich aanrekenen, meent Been.

"Je ziet dat Senesi de voorzet eruit wil halen. Dan moet Fer sneller naar de kant van Senesi knijpen", stelt Been over Fer, die bleef staan, waardoor de gelijkmaker al snel tegen de touwen lag. Bij de tweede treffer van FC Drita was het helemaal pijnlijk wat Fer deed. "Fer is niet de allersnelste, dus hij moet gewoon met de bal meelopen en niet een halve omhaal willen maken."

Bekijk ookFer brengt Feyenoord in problemen: achter tegen FC Drita

Daardoor staat Feyenoord halverwege op achterstand en moet het serieus vrezen voor een enorme blamage. "Achterin staat het sowieso niet goed. Er is weinig samenhang, er wordt weinig gepraat. Ze gaan gemakzuchtig de duels in, staan te slapen bij een vrije trap. Het had zelf nog erger kunnen zijn", erkende Been, die vindt dat dit normaliter een simpele zege moet worden voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen