'Nice doet geen bod, Ihattaren keert terug in Nederland'

29 juli 2021, 08:28

Zoals te doen gebruikelijk is Mohamed Ihattaren weer het onderwerp van gesprek in de Nederlandse voetbalwereld. De jonge buitenspeler lijkt niet nog een seizoen als invaller bij PSV door te willen maken en aast dus op een transfer. Hij meldde zich ziek bij zijn huidige werkgever en was naar Frankrijk afgereisd om met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te overleggen over zijn toekomst.

Diverse media meldden dat OGC Nice interesse zou hebben in de komst van Ihattaren. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet dat de Franse club niet concreet is voor Ihattaren en zodoende geen bod heeft neergelegd bij het clubbestuur van PSV. Ihattaren is inmiddels weer teruggekeerd naar Nederland en zal moeten afwachten of er de komende tijd clubs zullen toehappen.

Nice heeft een rijke eigenaar en heeft de ambitie om de Franse top te bestormen. Daarbij lijkt het te hebben ingezet op een Nederlands georiënteerde strategie, want eerder werden Calvin Stengs, Justin Kluivert en Pablo Rosario al aangetrokken. Ook staat Kasper Dolberg, die eveneens een verleden in Nederland heeft, onder contract in de Franse stad.

Lees ook: Midtjylland volgende horde voor PSV na zege op Celtic

Ihattaren liet de ontmoeting van zijn huidige club met Galatasaray aan zich voorbij gaan. De Eindhovenaren vermorzelden de Turkse grootmacht over twee wedstrijden met 2-7. In het heenduel was Ihattaren nog wel van de partij, maar toen liet trainer Roger Schmidt hem negentig minuten lang op de bank zitten, waarna de maat vol was. PSV speelt in de volgende voorronde van de Champions League tegen het Deense Midtjylland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen