Slecht nieuws voor Ancelotti bij Real Madrid blijft zich opstapelen

28 juli 2021, 14:54

Carlo Ancelotti heeft het vooralsnog niet makkelijk in zijn tweede periode bij Real Madrid. Na het vertrek van legende Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) en op korte termijn ook Raphael Varane (Manchester United), de tapes rondom voorzitter Florentino Pérez én een nederlaag in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Rangers, is ook uit de ziekenboeg woensdag slecht nieuws gekomen.

De kersverse aanwinst David Alaba is namelijk positief getest op het coronavirus. De van Bayern München transfervrij overgekomen verdediger is de komende tijd daarom niet inzetbaar voor Ancelotti, die over twee weken het seizoen officieel start met Real Madrid. Maximiliano Allegri deed vandaag (woensdag) overigens uit de doeken dat De Koninklijke ook hem benaderd zou hebben om de opvolger te worden van Zinedine Zidane, wat ook niet meteen prettig is om te weten voor Ancelotti. 

Ook Eden Hazard is nog altijd niet helemaal fit, hetgeen geen verrassing mag heten gezien zijn enorme blessureverleden in de Spaanse hoofdstad. De Belg is dinsdag aangesloten na zijn vakantie bij Real Madrid, maar is nog niet helemaal hersteld van de blessure die hij tijdens het EK opliep. Voor hij bij de groepstraining kan aansluiten, moet hij nog fitter worden, zo schrijft El Mundo Deportivo. De individuele training die Hazard deed, is overigens wel met de bal, wat duidt op een snel herstel. 

Lees ook: 'AC Milan aast op Coutinho

Verder schrijven de Spaanse media dat Ancelotti geen vervanger mag halen voor Varane op de transfermarkt. De Fransman was door Éder Militão al voorbijgestreeft in de pikorde, maar heel veel andere opties heeft de Portugees achterin niet. Nacho Fernández (31) en talenten Jesús Vallejo (24) en Victor Chust (21) moet een kans gaan krijgen in het komende seizoen centraal achterin, zeker zolang Alaba nog afwezig is. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen