Vakantie vierende Messi keert terug in Barcelona

28 juli 2021, 13:15

Lionel Messi is weer voor even gearriveerd in Barcelona. De sterspeler van de Catalanen geniet nog vakantie, maar is in Camp Nou om bij te praten. Hij zal er nu nog niet lang blijven, maar als beide partijen tot een akkoord komen, dan zal hij snel wel weer helemaal aansluiten bij de A-selectie van de Catalanen. 

Dat schrijven alle Spaanse media over de kleine Argentijn, die ook te zien is op de beelden in de Spaanse stad. Aanstaande maandag zal hij pas definitief terugkeren na de vakantie in de A-selectie van Ronald Koeman, mits alle contractuele zaken worden platgestreken in de laatste dagen. Hij zal de helft van zijn salaris inleveren en zodoende langer blijven, is de huidige verwachting.

Dat is bereikt in het principe-akkoord van zo'n twee weken geleden. Hij zou voor vijf seizoenen tekenen bij FC Barcelona tegen de helft van het loon, maar mogelijk minder lang blijven en in de laatste jaren als ambassadeur fungeren. Op die manier krijgt Messi alsnog het geld dat hij momenteel verdient, alleen dan over een langere periode. Wel is het nog de vraag of FC Barcelona hem kan inschrijven, omdat het moet voldoen aan de financiële eisen van La Liga. 

Lees ook'Wanneer verlengt Messi? FC Barcelona verneemt nieuw moment'

Messi zal overigens niet lang verblijven in Barcelona, want hij is op doorreis tijdens zijn vakantie. De laatste tijd verbleef hij in Miami en in de Dominicaanse Republiek na de Copa América-winst met Argentinië, maar zal nog een derde bestemming aandoen voor hij terugkeert na zijn vakantie. In de tussentijd is hij in Camp Nou om even bij te praten met preses Joan Laporta over zijn toekomst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen