United bereikt principe-akkoord: Varane onderweg

27 juli 2021, 20:11   Bijgewerkt: 27 juli 2021, 20:27

Manchester United en Real Madrid zijn tot een akkoord gekomen over een transfer van Raphaël Varane. De onderhandelingen tussen de clubs gingen al een paar dagen de goede kant op, waarop United dinsdagavond een principe-akkoord kon melden. Wel moeten de laatste formaliteiten met Varane zelf nog worden afgerond.

De transfer is daarom nog niet helemaal rond, maar wel al dusdanig zeker dat deze door United op de website werd aangekondigd. Eerder vormde het grote verschil in vraag en aanbod nog een probleem: Real zou in eerste instantie op een vraagprijs van rond de zeventig miljoen euro hebben ingezet, terwijl United slechts bereid was veertig miljoen te betalen. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde eerder al dat de partijen elkaar gevonden zouden hebben in een bedrag van rond de vijftig miljoen.

Enkel de medische keuring en de laatste formaliteiten rond het contract van Varane moeten nu nog worden afgerond. De Fransman was eerder nog niet afgereisd naar Manchester vanwege de geldende quarantaineregels, maar de verwachting is dat hij deze week in Engeland zijn overstap helemaal rond zal maken.

Varane wordt daarmee de tweede topaankoop van Manchester United tijdens deze transferwindow. Eerder werd Borussia Dortmund-aanvaller Jadon Sancho al vastgelegd voor liefst 85 miljoen euro. Doelman Tom Heaton kwam daarnaast transfervrij over van Aston Villa. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen