Feyenoord sluit voorbereiding af met prachtaffiche tegen Atlético

27 juli 2021, 18:10

De traditionele openingswedstrijd van Feyenoord is dit seizoen niet de minste. Niemand minder dan Spaans landskampioen Atlético Madrid komt een week voor de start van de competitie op bezoek in De Kuip. De wedstrijd wordt op zondag 8 augustus om 17.00 uur 's middags afgewerkt.

Daarmee is voor de Rotterdammers het oefenprogramma rond. De ploeg van Arne Slot speelde al tegen KAA Gent (1-1), AEK Athene (3-1 winst), FC Zürich (1-0 winst), Young Boys (2-0 verlies), Werder Bremen (2-1 winst) en PAOK Saloniki (2-1 verlies). Komende zondag wacht in De Kuip ook nog een ontmoeting met ADO Den Haag. 

Tussen de voorbereiding door is Feyenoord ook al begonnen aan het echte werk: vorige week speelde het de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League. Door het 0-0 gelijkspel in Kosovo is deze donderdag een overwinning in de eigen Kuip noodzakelijk om de derde voorronde te bereiken. Als dat lukt, zal het Zwitserse FC Luzern daar de tegenstander zijn. 

De wedstrijd tegen Atlético is voor Feyenoord de laatste voor het het nieuwe Eredivisieseizoen aftrapt op bezoek bij Willem II. Voor de ploeg van Diego Simeone geldt hetzelfde: de landskampioen begint de week erna met een uitwedstrijd tegen Celta Vigo. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen