Chelsea wil toeslaan, Haaland reageert: "Veel geld voor één persoon"

27 juli 2021, 15:01

Erling Haaland en Jules Koundé staan op de radar van Chelsea FC. De Engelse club haalde afgelopen zomer een karrevracht aan nieuwe spelers. Nu moeten er gerichte aankopen naar Londen komen om het team te versterken.

De geruchten gingen dat Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj maar liefst 175 miljoen euro wilde neerleggen voor de Noorse spits. In gesprek met Sky Sport reageert Haaland, die in twee seizoenen veertig doelpunten maakte voor Borussia Dortmund en ook nog eens elf keer de aangever was. "Voor gisteren heb ik een maand lang niet gesproken met mijn agent. Maar ik hoop dat het slechts geruchten zijn, want het zou veel geld zijn voor één persoon."

Daarnaast zouden de Engelsen dus serieus werk willen maken van Sevilla-verdediger Koundé. De 22-jarige Parijzenaar is de absolute sterkhouder bij de Andalusische ploeg en dat valt dus ook buiten Spanje op. Fabrizio Romano weet dat de Londenaren inmiddels de gesprekken hebben geopend over de verdediger, die zelf wel openstaat voor een avontuur op Stamford Brigde. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen