'Respectloze' Tannane verbaast: "Dan kom je toch niet zo terug?"

27 juli 2021, 13:18

Kenneth Perez is met stomheid geslagen na de eerste beelden van Oussama Tannane in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aanvaller was afgelopen seizoen een van de smaakmakers in de Eredivisie en heeft nu zijn zinnen gezet op een transfer, maar lijkt totaal niet fit na zijn vakantie.

"Stop dan met praten. Zo van: 'Ik krijg geen respect, ik moet naar de absolute top, ik ben geweldig en ik krijg te weinig lof van Nederland.' Als je de ambitie hebt om echt een goede speler te worden, om de stap naar het buitenland te maken, dan kom je toch niet zo terug van vakantie?", doelt de Deense analist op het buikje van de Eredivisie-revelatie. De voetballer komt niet in actie deze voorbereiding.

"Ze moeten fit zijn en op een niveau zijn dat ze ons kunnen helpen. Als een speler niet fit is, dan is het logisch dat-ie niet speelt. Ik vind dat Tannane nog niet op een niveau zit, dat hij ons kan helpen", vertelde Thomas Letsch al bij De Gelderlander. Kees Kwakman is ook kritisch op Tannane, die dus veel te zwaar oogt. "Het is een bepaalde verantwoording die je moet afleggen naar je club."

"Het is echt niet oké, het is gewoon respectloos richting je club die jou betaalt", haakt Perez in. "Je verwacht van een speler dat hij professioneel is. Natuurlijk kun je iets zwaarder terugkomen en dat gaat er dan snel af. Maar deze foto? Ik hoop dat het een slechte hoek was. Dat het niet zo erg is. Maar zo kun je niet terugkomen naar Nederland. Zeker niet met de ambities die hij heeft. Het is zonde, het is een mooie voetballer, iemand die een wedstrijd kan beslissen. Fitheid is ontzettend belangrijk in voetbal, in alle sporten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen