'Juve bereidt zich voor om Pjanic en Barça van elkaar te verlossen'

26 juli 2021, 21:01   Bijgewerkt: 26 juli 2021, 21:18

FC Barcelona en Miralem Pjanic zijn mogelijk spoedig van elkaar verlost. De Bosnische middenvelder die vorig seizoen nog voor zestig miljoen euro werd overgenomen van Juventus, kan via een huurconstructie terugkeren naar Turijn. Daarvoor moet Juve eerst plek maken in de selectie, wat lijkt te lukken met een aanstaand vertrek van Aaron Ramsey.

De verhalen over een terugkeer van de in Barcelona mislukte Pjanic speelden al langer, maar volgens het Spaanse Sport zit er nu schot in de zaak. Zo is de speler bereid akkoord te gaan met een salarisvermindering - een belangrijke voorwaarde voor Juventus - en lijkt de club Ramsey kwijt te kunnen aan Tottenham Hotspur of Wolverhampton Wanderers. Met beide clubs is Juventus in gesprek.

Voor Barcelona zou een vertrek van Pjanic een goede zaak zijn. De club is nog altijd bezig budget vrij te maken om een contractverlenging van Lionel Messi mogelijk te maken. Pjanic, die toch al niet in de plannen van Ronald Koeman voorkwam, was daarbij een van de spelers die op de nominatie stonden om te vertrekken. Hoewel de club geen transfersom ontvangt, is het wegstrepen van het salaris van Pjanic al een grote winst voor de club.

Lees ook: 'Wanneer verlengt Messi? FC Barcelona verneemt nieuw moment'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen