'Wanneer verlengt Messi? FC Barcelona verneemt nieuw moment'

26 juli 2021, 09:05

De contractverlenging van Lionel Messi laat maar op zich wachten. Nu is de verwachting dat de Argentijn in de eerste week van augustus, als zijn vakantie voorbij is, een handtekening zet onder een nieuw contract bij FC Barcelona. Barça hoopt zo snel mogelijk op duidelijkheid, maar respecteert ook dat Messi de tijd neemt. 

"Er is haast, maar we kunnen ons niet haasten. Bepaalde dingen moeten gerespecteerd worden", zegt een bron dicht bij de onderhandelingen tegen Sport. Volgens de krant is Barcelona er alles aangelegen om een scenario te realiseren waarin Messi zich prettig voelt.

Twee weken geleden werd er al een principeakkoord bereikt. Hierin is afgesproken dat Messi een vijfjarig contract tekent en flink salaris inlevert. 'Hij heeft zich zonder contract al aan Barça verbonden. Aanbiedingen die binnenkomen, wijst hij af en hij accepteert een salarisverlaging van vijftig procent. Barça heeft veel respect voor Messi en wil geen verkeerde stappen zetten', schrijft de hiervoor genoemde krant.

Duidelijkheid over Messi maakt de bezuinigingsoperatie in Camp Nou een stukje eenvoudiger. Barça nam al afscheid van een aantal spelers, maar er moet nog meer bezuinigd worden op spelers met hoge salaris. De Catalanen willen Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Martin Braithwaite en Neto allemaal nog lozen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen