Nice wordt concreet voor Rosario; Bosz en Real Madrid onderuit

Nice wordt concreet voor Rosario; Bosz en Real Madrid onderuit

26 juli 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 25 juli.

'Miljoenen lonken voor PSV: Nice brengt eerste bod uit op Rosario'
PSV moet nu echt serieus rekening houden met een vertrek van Pablo Rosario. De afgelopen tijd werd de middenvelder al veelvuldig gelinkt aan het Franse OGC Nice, maar tot een officieel bod kwam het nog niet. Dat was zondag wel het geval: de Fransen zijn bereid vier miljoen euro neer te leggen voor de 24-jarige PSV'er.

Kampioen Club Brugge redt in 103e (!) minuut punt tegen Eupen
Regerend landskampioen Club Brugge heeft in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gered wat er te redden viel. De ploeg leek met een 1-2 achterstand af te stevenen op een blamage tegen KAS Eupen, maar knokte zich uiteindelijk nog naar een punt. Pas in de 103e (!) minuut viel de gelijkmaker, voorbereid door Noa Lang.

Bosz loopt met Lyon tegen eerste oefennederlaag aan
Peter Bosz is met Olympique Lyon voor het eerst tijdens deze voorbereiding tegen een nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Sporting Portugal ging zijn ploeg met 3-2 onderuit. Na een vroege openingstreffer raakte Lyon de controle over de wedstrijd kwijt. 

Rangers te sterk in eerste oefenduel Real; zege Karsdorp
De eerste oefenwedstrijd van Real Madrid is zondagavond geen succes geworden. De Madrilenen - die overigens nog veel belangrijke spelers missen en grotendeels met een B-garnituur speelden - verloren van het Schotse Rangers FC. De ploeg van Steven Gerrard was met 2-1 te sterk voor die van Carlo Ancelotti.

Burger wil ondanks interesse blijven; 'Teixeira mag weg'
Het lijkt erop dat Wouter Burger komend seizoen 'gewoon' speler van Feyenoord is. De twintigjarige middenvelder genoot de serieuze belangstelling van FC Basel, maar kwam er in onderhandelingen met die club niet uit. Op de interesse van Sparta, dat hem vorig seizoen al huurde, gaat hij voorlopig niet in.

Pijnlijke avond Hoedt en Anderlecht: promovendus stunt in derby
Union Sint-Gillis heeft de terugkeer op het hoogste niveau van België nog meer glans gegeven. Niet alleen speelde het de eerste wedstrijd direct tegen stadgenoot Anderlecht, het won ook nog eens met 1-3. Oud-Feyenoorder Bart Nieuwkoop kwam na een uur binnen de lijnen bij de promovendus; Wesley Hoedt speelde namens Anderlecht negentig minuten.