Bosz loopt met Lyon tegen eerste oefennederlaag aan

25 juli 2021, 23:02

Peter Bosz is met Olympique Lyon voor het eerst tijdens deze voorbereiding tegen een nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Sporting Portugal ging zijn ploeg met 3-2 onderuit. 

Het was Houssem Aouar die na acht minuten de bal door een slim hakje ontving en de score kon openen. Voor hem was het de eerste treffer van deze voorbereiding, waarin Lyon tot dusver drie keer won en één keer gelijkspeelde. Ook tegen Wolfsburg (4-1) en Villarreal (2-2) kwam de formatie van Bosz overigens al binnen tien minuten op voorsprong.

Tegen Sporting leverde dat echter minder op. Na een halfuur spelen knokte Sporting zich in enkele minuten tijd terug. Eerst was het Paulinho die voor de gelijkmaker tekende, waarna Pedro Goncalves de ploeg op voorsprong schoot. Het was datzelfde tweetal dat kort na rust na een uitstekende aanval ook de 3-1 verzorgde: Pedro Goncalves gaf de voorzet en Paulinho liep de bal binnen.

Tiago Tomas leek zelfs nog voor een vierde goal te zorgen, maar zijn treffer werd door de VAR afgekeurd. De schade werd nog meer beperkt door invaller Islam Slimani, die in de allerlaatste minuut nog voor de 3-2 zorgde. Toch was het slechts een eretreffer: hij voorkwam daarmee niet de eerste nederlaag van Bosz als trainer in Frankrijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen