Jahanbakhsh genoot en hoopt op minuten tegen Drita

Jahanbakhsh genoot en hoopt op minuten tegen Drita

25 juli 2021 – Alireza Jahanbakhsh kwam zondagmiddag tegen PAOK Saloniki (1-2 verlies) voor het eerst in actie in het shirt van Feyenoord. De Iraniër speelde de gehele tweede helft mee, wat zijn eerste stap was richting wedstrijdfitheid. Ook in het (voorronde) Conference League-duel tegen FC Drita hoopt hij in actie te kunnen komen.

"Voor het eerst in lange tijd met fans en de eerste keer voor Feyenoord. Dat was geweldig", begon Jahanbakhsh tegenover ESPN. "Voor mij is het lang geleden dat ik minuten heb gemaakt. Het was goed om nu te spelen en te wennen aan het team. Ik moet ook weer wedstrijdritme opdoen. Hopelijk komen er snel meer wedstrijden en kan ik de jongens snel leren kennen."

Na de oefenwedstrijd tegen PAOK kan voor Feyenoord het vizier weer op de terugwedstrijd tegen FC Drita. De vraag is of Jahanbakhsh dan al kan spelen. "Het is niet mijn beslissing, maar ik hoop een paar minuten te maken", zei hij daarover, waarna hij de boel op scherp zette. "We moeten het thuis afmaken. Drita komt om het beste eruit te halen."

Toornstra
Ook Jens Toornstra verscheen na de wedstrijd voor de camera van dezelfde zender. Hij zag duidelijke verbeterpunten in aanloop naar de return tegen Drita. "We scoren niet makkelijk", weet hij. "We hebben tegen Drita laten zien dat we veel beter zijn, maar we kregen maar drie à vier kansen. Dat is te weinig, maar daar moeten we er wel één van maken." De return tussen Feyenoord en FC Drita wordt donderdagavond om 20.00 uur gespeeld. 

gerelateerd