'Feyenoord laat oog vallen op Sporting Portugal-spits'

25 juli 2021, 13:50

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Sporting Portugal-aanvaller Andraz Sporar. De Rotterdammers hebben sinds zaterdag wat ruimte in het salaris- en transferbudget na het vertrek van spits Nicolai Jørgensen naar Kasimpasa en hopen dat te kunnen gebruiken voor Sporar. Daarvoor dient de Rotterdamse formatie echter flink de portemonnee te trekken.

Volgens het Portugese Record verlangt Sporting een bedrag van 7,5 miljoen euro voor de aanvaller, die dertig interlands speelde voor de nationale ploeg van Slovenië. Het is onduidelijk of Feyenoord dat bedrag voor de 27-jarige spits kan ophoesten. De ploeg van Arne Slot speurt deze weken naar een spits als aanvulling voor het huidige keuzemateriaal, bestaande uit Noaufal Bannis en Robert Bozeník.

Sporting zal weinig redenen zien om Sporar voor een laag bedrag van de hand te doen. De spits heeft namelijk nog een vierjarig contract bij de topclub. De aanvaller is echter op een dood spoor beland en komt ook dit seizoen waarschijnlijk niet in de plannen van de club voor. Afgelopen seizoen kwam hij in het eerste halfjaar tot vier treffers en vijf assists. Sporting besloot hem daarna aan SC Braga te verhuren. Daar was hij na de winterstop driemaal trefzeker.

Het gonst de laatste dagen van geruchten over een nieuwe aanvalsleider voor de topclub. Eerder werd Graziano Pellè al in verband gebracht met een sensationele terugkeer, terwijl Griekse media berichtten dat VVV-sensatie Georgios Giakoumakis een transfer naar Feyenoord zou overwegen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen