Malen rondt deal vandaag nog af, geen Ihattaren op PSV-training

25 juli 2021, 13:10

Donyell Malen rondt naar verwachting vandaag nog zijn droomtransfer naar topclub Borussia Dortmund af. De aanvaller trainde afgelopen week nog mee bij de selectie van PSV, maar meldde zich vanochtend niet op het trainingsveld. De aanvaller reisde dit weekend af naar Zwitserland om daar zijn medische keuring te ondergaan, aangezien Dortmund daar momenteel op trainingskamp is. 

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De spits zal voor een bedrag rond de dertig miljoen euro naar Duitsland verkassen en zondagmiddag zijn krabbel zetten onder een vijfjarige verbintenis. Daarmee heeft hij zijn gewenste overstap te pakken. Malen aasde na het Europees kampioenschap op een volgende stap in zijn loopbaan. In Dortmund gaat hij samenspelen met superspits Erling Haaland.

Malen was niet de enige afwezige op het trainingsveld van PSV. Ook Mohamed Ihattaren ontbrak zondagochtend. De talentvolle middenvelder ligt volgens het ED ziek op bed. Pablo Rosario meldde zich wél op de Herdgang. Franse media brachten de middenvelder in verband met een overstap naar OGC Nice, maar de Eindhovenaren hebben nog geen serieus bod ontvangen.

PSV bereidt zich deze week voor op het tweede treffen met Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. Het heenduel in het Phillips Stadion werd met 5-1 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen