'Bayern ziet opvolger Lewa in Engeland, Camavinga naar Spanje?'

25 juli 2021, 11:25

Bayern München lijkt deze zomer serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Robert Lewandowski. De 32-jarige superspits overweegt nog een laatste avontuur buiten de Duitse landsgrenzen aan te gaan en heeft zich na een weergaloos seizoen op de verlanglijst van alle topclubs gespeeld. Bayern München heeft een mogelijke opvolger al in het vizier.

Volgens Football Insider moet Timo Werner vanaf volgend seizoen de honneurs in de punt van de aanval gaan waarnemen als Lewandowski daadwerkelijk vertrekt. De Duitse spits verliet RB Leipzig afgelopen seizoen voor een avontuur bij Chelsea, maar kan enkele maanden na het winnen van de Champions League alweer terugkeren. De 25-jarige spits was afgelopen seizoen zesmaal trefzeker in de Premier League, terwijl hij twaalf goals voorbereidde.

United dreigt naast toptalent te grijpen

Manchester United lijkt deze zomer bot te vangen bij Eduardo Camavinga. Het achttienjarige supertalent van Stade Rennes staat al maanden op de verlanglijst van de grootmacht, maar zou volgens Daily Mail een overstap naar de Spaanse La Liga prefereren. Ook Real Madrid heeft de middenvelder al langere tijd op de korrel en hoopt deze zomer met een miljoenenbedrag toe te slaan.

Voor United is Camavinga de gedroomde opvolger van Paul Pogba, die volgens diverse Franse geruchten juist hard op weg is naar Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht zou Pogba willen toevoegen aan het sterrenensemble, met verder spelers als Sergio Ramos, Marco Verratti, Neymar en Kylian Mbappé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen