Ex-Eredivisionisten beleven droomdebuut in het buitenland

25 juli 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 24 juli.

Topdebuut Memphis: aanvaller direct trefzeker voor Barcelona

FC Barcelona heeft ook de tweede oefenwedstrijd winnend afgesloten. Na de 4-0 zege op Gimnàstic werd ook Girona verslagen: 3-1. Coach Ronald Koeman deed opnieuw voor het grootste deel een beroep op talentvolle krachten, maar toch gaf hij ook diverse basisspelers van afgelopen seizoen speeltijd. Voor Memphis Depay werd het een debuut om niet snel te vergeten.

'Ajax en Bayern al in gesprek over transfer Antony'

In de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler richt Bayern München de pijlen volledig op Ajacied Antony. De Duitse topclub heeft slechts drie flankspelers in de selectie en hoopt een talentvolle naam toe te voegen. Hoewel de vraagprijs vooralsnog een struikelblok is, zijn de gesprekken inmiddels gestart.

Gemeente verwijdert 'schokkende en walgelijke' plaat Berghuis

De gemeente Rotterdam heeft zaterdagavond een uiterst controversiële muurschildering over Steven Berghuis laten verwijderen. Op een muur in de wijk Crooswijk was de ex-Feyenoorder afgebeeld als Jood in de Tweede Wereldoorlog, een verwijzing naar zijn overstap naar Ajax. 'Joden lopen altijd weg' staat onder de tekening geschreven.

Van Bommel onder vuur na vierde oefenverlies op rij

Het verblijf van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg is nog bepaald geen succes. De trainer van de Duitse subtopper werd deze zomer met veel bombarie aangesteld, maar de resultaten onder zijn bewind vallen tot dusverre erg tegen. Zaterdag was ook AS Monaco te sterk voor de ploeg van de ex-middenvelder. Het zorgt voor onrust bij de Bundesligaclub, want de overwinningen blijven maar uit.

Wijnaldum over Liverpool-exit: "Soms niet geliefd"

Georginio Wijnaldum beleefde uiterst succesvolle jaren in de Premier League met Liverpool, maar had het niet altijd even naar zijn zin. De dertigjarige middenvelder koos deze zomer voor een transfervrije overstap naar Paris Saint-Germain, waar hij de gewenste waardering hoopt te krijgen. Dat bleef in Engeland tot zijn teleurstelling af en toe uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen