Deze supersterren willen nog een toptransfer maken

25 juli 2021, 10:30

De transfermarkt is al bijna een maand open en het regent deze dagen miljoenenbedragen. Zo verkaste Jadon Sancho voor bijna honderd miljoen euro van Borussia Dortmund naar Manchester United, terwijl de Duitsers bijna een akkoord hebben bereikt over de komst van Donyell Malen. Ook deze megatransfers worden naar verwachting snel afgerond.

Frans huwelijk voor Pogba?

Na vijf seizoenen in Manchester twijfelt Paul Pogba openlijk over zijn toekomst. Kwaliteiten en talent heeft hij ontegenzeggelijk, maar nooit kon hij zijn transferbedrag van 105 miljoen euro écht terugbetalen. Het op een dreamteam azende Paris Saint-Germain hoopt met Pogba deze zomer nog eenmaal toe te slaan op de transfermarkt. De Franse krachtpatser moet het middenveld gaan vormen met aanwinst Georginio Wijnaldum en Marco Verratti.

Kane moet duurste City-aankoop ooit worden

De woorden van de superspits na afloop van afgelopen seizoen waren luid en duidelijk. De spits wil na jaren bij Tottenham Hotspur eindelijk op prijzenjacht gaan en vertelde het bestuur van de Londenaren deze zomer op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Manchester City meldde zich volgens Engelse geruchten met een bod van liefst 187 miljoen euro, maar van een deal is nog altijd geen sprake. De Spurs hebben gezien het contract tot 2024 geen noodzaak om Kane te verkopen en werken dus voorlopig niet mee. Toch zullen Kane én City hopen op een doorbraak.

Mbappé: verlengen of verkopen

United wil gedroomd verdedigingsduo

Voor Harry Maguire trok Manchester United twee jaar geleden al de portemonnee en datzelfde wil het deze zomer doen voor Raphaël Varane. Ook de Franse verdediger van Real Madrid is toe aan een nieuw avontuur en hoopt snel naar United te verkassen. Volgens de Daily Express waren Varane en United afgelopen maand al akkoord over een deal. Real Madrid hoopt in ieder geval flink te cashen, zeker omdat eerder al Sergio Ramos transfervrij naar Paris Saint-Germain vertrok.

Ronaldo twijfelt

Hoewel Juventus-technisch directeur Pavel Nedved zaterdagavond meldde dat Cristiano Ronaldo hoogstwaarschijnlijk in Turijn blijft, lijkt verder alles te wijzen op een vertrek. De 36-jarige Portugees greep afgelopen seizoen naast de prijzen met de topclub en zou daardoor nog één laatste stap overwegen. Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain werden de laatste weken in verband gebracht met de superster. Zijn werkgever komend seizoen is in ieder geval van goals verzekerd, zo bewees hij tijdens het EK met vijf treffers.

Waar ligt de toekomst van Messi?

Het is een vreemde gedachte, die nog eens waar is ook. Lionel Messi is inmiddels al 24 dagen werkloos, nadat zijn contract bij FC Barcelona op 1 juli officieel afliep. Messi geniet momenteel met zijn vrouw en kinderen van een vakantie in de Verenigde Staten, nadat hij met Argentinië de Copa América won. FC Barcelona heeft hem een nieuwe aanbieding gedaan, waarin hij veel salaris moet inleveren. Gaat hij daarmee akkoord of weet een Amerikaans aanbod hem te verleiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen