'Grootverdiener Bale voelt vertrouwen en wil niet vertrekken'

24 juli 2021, 16:16

Gareth Bale leeft toe naar zijn rentree bij Real Madrid. De aanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Tottenham Hotspur, maar krijgt nu weer de kans in de Spaanse hoofdstad. Daar gaat hij opnieuw samenwerken met Carlo Ancelotti. Van een vertrek wil de pijlsnelle buitenspeler dan ook niets weten.

Bale kan terugkijken op een redelijk seizoen in de Premier League. In twintig wedstrijden mocht hij elf keer juichen als doelpuntenmaker, maar de aanvaller stond ook vaak aan de kant met kleine blessures. Tijdens het Europees kampioenschap liet de aanvaller van Wales zien wat hij in zijn mars heeft. Die lijn wil hij komend seizoen doortrekken in het Santagio Bernabeú. Dat meldt Marca.

De buitenspeler werd onder Zinedine Zidane nooit onomstreden in de Spaanse hoofdstad, maar beleefde onder de Italiaanse oefenmeester wel een goede periode. Hij is dan ook blij dat de Italiaan is teruggekeerd en begint vol vertrouwen na zijn verhuurperiode. Dat vertrouwen wil hij nu terugbetalen, waardoor hij niets liever wil dan vlammen in La Liga.

De kans dat hij toch vertrekt, lijkt dan ook klein. Bale is de absolute grootverdiener in de selectie van de Koninklijke, waardoor andere clubs hem niet permanent over willen nemen. Zelfs vorig seizoen moest Real nog vijftig procent van zijn salaris doorbetalen. De hoop bestaat binnen de club dat hij onder Ancelotti weer helemaal opleeft en een dragende speler kan worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen