Maakt Jahanbakhsh zijn officieuze debuut bij Feyenoord?

25 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 24 juli 2021, 22:09

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 25 juli.

Wedstrijden

Australië - Spanje (12.30 uur)

De start van Spanje op de Olympische Spelen viel tegen. Vooral omdat een flink aantal EK-gangers meedeed. Met onder meer Eric Garcia, Pedri en Dani Olmo in de gelederen, kwam Spanje niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Egypte. Dat betekent dat er vanmiddag van Australië gewonnen moet worden. De Socceroos wonnen juist het openingsduel met 0-2 van Argentinië.

Feyenoord - PAOK Saloniki (14.30 uur)

Feyenoord oefent vanmiddag in een gevulde Kuip twee keer 45 minuten tegen PAOK Saloniki. Met het oog op de Europese return van komende donderdag tegen FC Drita, worden met name reservespelers verwacht in het oefenduel met de Grieken. Mogelijk dat Alireza Jahanbakhsh zijn eerste minuten in Rotterdamse dienst kan maken.

Club Brugge - Eupen (16.00 uur)

De regerend landskampioen van België begint vandaag aan het nieuwe seizoen. Na twee titels op rij is Club Brugge opnieuw de torenhoge favoriet. De club van Bas Dost, Noa Lang en Ruud Vormer veroverde vorige week al de eerste prijs van het seizoen. In de strijd om de Super Cup werd Genk met 3-2 verslagen. Trekt Brugge die lijn door tegen Eupen?

Voetbal op tv

14.30 uur: Feyenoord - PAOK, ESPN - live verslag oefenwedstrijd

15.55 uur: Club Brugge - Eupen, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Jupiler Pro League

00.55 uur: Costa Rica - Canada, Ziggo Sport Select - live verslag kwartfinale Gold Cup

03.50 uur: Verenigde Staten - Jamaica, Ziggo Sport Select - live verslag kwartfinale Gold Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen