Tannane speelt bijrol in Arnhem: "Hij heeft andere keuze gemaakt"

24 juli 2021, 09:20   Bijgewerkt: 26 juli 2021, 10:28

Oussama Tannane speelt een bijrol in de voorbereiding van Vitesse. In Arnhem rekenen ze op een vertrek van de smaakmaker van vorig seizoen en dus kiest trainer Thomas Letsch voor andere namen. Tannane stond gisteren (vrijdag) in de basis van een Arnhems reserve-elftal dat oefende tegen Go Ahead Eagles. "Als ik nog onder contract sta bij Vitesse, wil ik spelen. Alleen gebeurt dat jammer genoeg niet", zegt Tannane.

Iedereen bij Vitesse rekent op een transfer van Tannane, maar een vertrek is er nog steeds niet van gekomen. "Natuurlijk, als je een heel goed seizoen hebt gedraaid, spelen er bepaalde dingen. Iedereen weet hoe de markt nu in elkaar zit. We moeten afwachten", zegt Tannane tegen Omroep Gelderland. Riechedly Bazoer ziet in hetzelfde schuitje. Tannane: "Iedereen weet wat hij kunnen en dat heeft iedereen vorig jaar ook gezien. We hebben nu niet eens wedstrijdritme en laten het toch al zien."

Lees ook: 'Iedereen bij Vitesse rekent op vertrek Bazoer en Tannane'

Als het aan Tannane ligt, speelt hij over twee weken in de voorronde van de Conference League een rol van betekenis. "Ik ben een liefhebber. Ik zal alles doen om Vitesse te helpen, dat kan ik zeker met mijn kwaliteiten. Maar het is aan de trainer. Ik heb tegen hem gezegd dat ik alles zal geven voor Vitesse zolang ik hier ben. Alleen, hij heeft een andere keuze gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen