Duitse topclubs willen winkelen in de Eredivisie

24 juli 2021, 23:29

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 23 juli.

'Bayern richt pijlen op Eredivisie: Antony en Cody Gakpo in beeld'

Bayern München houdt de opties voor een nieuwe buitenspeler open. De Duitse grootmacht wil een talentvolle aanvaller toevoegen aan de selectie en speurt daarvoor in de Eredivisie. Volgens Sky Sport Deutschland zijn PSV'er Cody Gakpo en Ajacied Antony in beeld als versterkingen voor de buitenkant.

'Malen dit weekend gekeurd: deal met Dortmund rond'

Donyell Malen zet mogelijk nog dit weekend zijn handtekeing onder een contract bij Borussia Dortmund, weet het Eindhovens Dagblad. De spits van PSV wordt dit weekend medisch gekeurd in Zwitserland, waar Dortmund de tenten heeft opgeslagen voor een trainingskamp. Malen kan zich op die manier snel na de keuring bij de trainingen voegen.

Van den Brom, Trésor en Eiting starten met remise

Het KRC Genk van John van den Brom is tijdens het openingsduel in België door het oog van de naald gekropen. De Belgische topclub leek lang rekening te moeten houden met een nederlaag tegen Standard Luik, maar in de absolute blessuretijd mocht Van den Brom alsnog juichen. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op aangeven van invaller Cyriel Dessers tikte Theo Bongonda de gelijkmaker tegen de touwen.

Klopp kan Van Dijk voorlopig nog niet gebruiken

Virgil van Dijk moet geduldig wachten op zijn rentree tijdens een wedstrijd. De aanvoerder van het Nederlands elftal is volgens zijn coach Jürgen Klopp weliswaar op de weg terug, maar zal de komende twee weken nog niet in actie komen. De kans op speelminuten vóór 8 augustus lijkt miniem.

HSV deelt Schalke eerste tik uit in heerlijke 2. Bundesliga-kraker

Hamburger SV heeft het nieuwe seizoen van de 2. Bundesliga in gang getrapt met een late overwinning. In een heerlijk openingsaffiche met mede-grootmacht Schalke 04 trok HSV aan het langste eind: 1-3. Daarmee deelde de populaire club uit Hamburg de eerste tik uit in strijd om het kampioenschap en de begeerde promotieplek.

Van Aanholt verruilt Engelse middenmoot voor Turkse top

Patrick van Aanholt zet zijn carrière voort in de Turkse competitie. De linksback van het Nederlands elftal verkast transfervrij naar Galatasaray, waar hij een driejarig contract gaat ondertekenen. Afgelopen week werden de onderhandelingen nog stopgezet, maar Van Aanholt heeft alsnog een akkoord bereikt met de Süper Lig-topclub.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen