Maaskant overtuigd: "Feyenoord speelt Drita thuis horendol"

23 juli 2021, 19:34

Robert Maaskant is niet volledig teleurgesteld over het spel van Feyenoord tegen FC Drita. De Kosovaarse club hield knap stand en sloot de wedstrijd af met een 0-0 gelijkspel, terwijl er een eenvoudige zege van Feyenoord werd verwacht. De voormalig trainer zag echter aanknopingspunten voor Feyenoord.

Maaskant zag dat Feyenoord niet perfect speelde. "Moeten ze winnen van zo'n tegenstander? Ja, helemaal waar. Maar ik heb veel meer diepgang gezien op het moment dat de bal rondgespeeld werd. Ik heb veel meer lopende mensen gezien. Ik heb veel meer de intentie gezien om tot mogelijkheden te komen. Het was niet goed genoeg, maar ik heb wel gevonden wat ik hoopte", zei hij aan tafel bij RTV Rijnmond.

Maaskant denkt dat Feyenoord in de return wél de benodigde zege boekt. "Het is nog maar rust. FC Drita wordt in de Kuip horendol gespeeld, dan gaat Feyenoord gewoon door naar de volgende ronde. Dan heb je twee lekkere oefenwedstrijden gespeeld, de selectie wordt aangevuld en dan ga je richting het seizoen."

Feyenoord ontvangt FC Drita komende donderdagavond. Mogelijk is aanwinst Alireza Jahanbakhsh dan van de partij. Ook bereikte de ploeg van Arne Slot een akkoord over de komst van Gernot Trauner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen