Kudus grote afwezige tijdens trainingskamp Ajax

23 juli 2021, 16:13

Ajax slaat komende week de tenten op in Oostenrijk, waar coach Erik ten Hag gaat schaven aan zijn elftal richting de herstart van de competitie. In Bramberg zal Mohammed Kudus niet vanaf het begin van de partij zijn. Hoewel de middenvelder aangaf nauwelijks klachten te ondervinden, krijgt hij wat extra rust nadat hij geblesseerd raakte tegen RSC Anderlecht.

Kudus is niet de enige grote naam die ontbreekt in de selectie van Ajax, dat zaterdag oefent tegen het Duitse Bayern München. Ook Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez, Sean Klaiber, Edson Alvárez en Antony ontbreken in het vliegtuig naar Oostenrijk. De eerste twee genieten nog van een vakantie nadat ze met Argentinië de Copa América wonnen, terwijl Sean Klaiber meedeed aan de Gold Cup. Daar is Álvarez nog mee bezig. Antony neemt met Brazilië deel aan de Olympische Spelen.

Bij de selectie van Erik ten Hag zitten wel de internationals die deelnamen aan het Europees kampioenschap. Daaronder bevindt zich ook Steven  Berghuis, die afgelopen week zijn pikante transfer van Feyenoord naar Ajax afrondde. Concurrent David Neres lijkt na zijn komst uit te mogen zien naar een nieuwe werkgever, maar draagt nog altijd het shirt van de Amsterdammers.

De volledige selectie

Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer, Jay Gorter, Daley Blind, Perr Schuurs, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Youri Baas, Jurriën Timber, Devyne Rensch, Youri Regeer, Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Zakaria Labyad, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Kian Fitz-Jim, Sébastien Haller, Steven Berghuis, Dusan Tadic, David Neres, Ar'jany Martha.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen