PSV onderzoekt incidenten tijdens wedstrijd tegen Galatasaray

23 juli 2021, 14:45

PSV doet momenteel onderzoek naar enkele incidenten tijdens de wedstrijd tegen Galatasaray van afgelopen woensdag. Supporters van beide clubs kregen het op de tribune met elkaar aan de stok. De Eindhovenaren hebben inmiddels al contact gehad met de UEFA.

Op de website van PSV is te lezen dat de club momenteel op verschillende manieren gaat bekijken wat er is gebeurd. Daarvoor bekijkt het onder meer camerabeelden en gaat het seizoenkaartgegevens na. Op onder meer Twitter is te zien hoe fans van Galatasaray moeten vluchten voor woedende PSV-supporters.

"We betreuren de incidenten ten zeerste, juist omdat we zo blij waren dat we eindelijk weer met publiek konden spelen. Wij doen momenteel onderzoek naar seizoenkaarthouders die de kaarten hebben doorverkocht aan de Turkse fans van Galatasaray. Dit was verboden. Zij die zich hier schuldig aan hebben gemaakt worden opgespoord en tegen hen zullen wij maatregelen treffen", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

PSV won in eigen stadion overigens zeer overtuigend met 5-1 van Galatasaray. De doelpunten werden namens de thuisploeg gemaakt door Eran Zahavi (3x) en Mario Götze (2x). De Turken deden via Emre Kilinc nog iets terug. Aanstaande woensdag staat de return op het programma in Istanbul. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de derde voorronde van de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen