'Feyenoord bereikt akkoord; Trauner komt naar Rotterdam'

'Feyenoord bereikt akkoord; Trauner komt naar Rotterdam'

23 juli 2021 – De transfer van Gernot Trauner naar Feyenoord lijkt snel bekend te worden gemaakt. De Rotterdammers hebben een overeenkomst bereikt met LASK Linz en gaan de centrumverdediger zeer binnenkort presenteren. Trauner is de volgende broodnodige aanwinst voor trainer Arne Slot.

Volgens het Oostenrijkse medium Kronen Zeitung is de transfer slechts een kwestie van tijd. Feyenoord en LASK zouden akkoord zijn over een transfersom tussen de een en twee miljoen euro. Het totale bedrag zal nog afhankelijk zijn van eventuele bonussen. De aanvoerder van LASK wordt waarschijnlijk nog voor het weekend medisch gekeurd in Rotterdam.

Dat Feyenoord zich hoopt te versterken met Trauner is inmiddels geen geheim meer. De onderhandelingen met LASK verliepen in eerste instantie echter niet soepel omdat de Oostenrijkers meer geld wilden zien. De club wilde echter ook de droom van de vijfmalig international niet in de weg staan. Hij wil graag nog een stap naar het buitenland maken.

Trauner (29) is een ervaren speler, die liefst 233 wedstrijden in de Oostenrijkse competitie speelde. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring met Europees voetbal. Na de komst van Trauner lijkt Feyenoord zich nog te richten op een extra verdediger. Daarnaast wil Slot ook graag een spits aan zijn selectie toevoegen.

gerelateerd