'PSV houdt rekening met aanstaand vertrek Rosario'

23 juli 2021, 07:40

Pablo Rosario is hard op weg naar de uitgang bij PSV. De middenvelder kan onder trainer Roger Schmidt niet rekenen op een vaste basisplaats en zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort in Frankrijk. In de Allianz Riviera gaat hij zich namelijk voegen bij de Nederlandse enclave.

Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad wil OGC Nice Rosario graag naar de Ligue 1 halen. Er wordt namelijk gemeld dat de middenvelder is gespot in het vliegtuig naar Nice, waar hij gaat onderhandelen over een contract. Rosario heeft bij PSV een contract tot medio 2023, al is het niet duidelijk wat Nice wil betalen om hem weg te plukken in Eindhoven.

Nice presenteerde eerder al onder meer Calvin Stengs en Justin Kluivert als aanwinsten. De club eindidgde afgelopen seizoen op de negende plek en dat moet beter kunnen voor de manschappen van Christophe Galtier. Bij PSV is de concurrentie voor Rosario behoorlijk. Voor de positie van controlerende middenvelder werden deze zomer Marco van Ginkel en Davy Pröpper gehaald.

Rosario speelt sinds de zomer van 2016 bij PSV en groeide in Eindhoven uit tot een belangrijke basisspeler, aanvoerder en international. Eerder stond hij onder contract bij Almere City FC en was hij actief in de jeugdopleidingen van onder meer Feyenoord en Ajax. Rosario speelde tot nu toe 134 wedstrijden namens PSV en scoorde daarin vijf keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen