Aanstaande club Jørgensen haalt alvast concurrent voor de Deen

22 juli 2021, 21:43

Nog voordat Nicolai Jørgensen zijn handtekening heeft gezet, is er al een concurrent gehaald door Kasimpasa. De toekomstig werkgever van Jørgensen presenteerde donderdag Umut Bozok, een spits die op huurbasis overkomt van FC Lorient. Als die samenwerking bevalt, kan Kasimpasa gebruikmaken van een optie tot koop.

Jørgensen tekent naar alle waarschijnlijkheid spoedig een meerjarig contract bij Kasimpasa. Hem wacht daar gelijk een serieuze concurrentiestrijd. De Feyenoorder zal echter niet onder de indruk zijn van Bozoks statistieken. De 24-jarige Turkse spits maakte in 21 optredens slechts één doelpunt. Met vijf doelpunten in 29 wedstrijden deed Jørgensen het vorig seizoen iets beter.

De transfer van Jørgensen hing al langere tijd in de lucht. De Deen maakte aan het begin van de voorbereiding kenbaar dat hij een transfer ambieert. Sindsdien traint hij apart van de groep. Feyenoord is bereid hem transfervrij te laten gaan. Desalniettemin biedt het aanstaande vertrek Feyenoord meer mogelijkheden, omdat er meer ruimte komt in het salarisbudget. Jørgensen zou per jaar ongeveer twee miljoen e uro verdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen