Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSV raakt voorlopig niet verlost van overbodige Bruma'

'PSV raakt voorlopig niet verlost van overbodige Bruma'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 juli 2021 – Voorlopig blijft Bruma speler van PSV. Besiktas leek hem binnen te hengelen, maar er zit een kink de kabel. De 26-jarige aanvaller maakte donderdagmiddag ook zijn opwachting in een oefenwedstrijd van PSV-reserves tegen FC Eindhoven. In het met 2-0 gewonnen duel was Bruma tevenstrefzeker.

Besiktas beschikte over de beste papieren voor Bruma, die bij PSV overbodig is geraakt. Maar volgens het Eindhovens Dagblad is een transfer naar Turkije niet van de grond gekomen. Aan de beide clubs lag het niet. 'PSV en Besiktas leken elkaar te kunnen vinden, maar aan de voorwaarden van de zaakwaarnemer van Bruma kunnen beide partijen nu niet voldoen', schrijft het ED.

Lees ook: PSV verslaat stadgenoot Eindhoven in besloten oefenduel

Bruma en zijn zaakwaarnemer hebben nog een dikke maand om een transfer voor elkaar te krijgen. De Portugees heeft in Eindhoven nog een driejarig contract. Echter heeft Roger Schmidt hem niet nodig. Bruma werd vorig seizoen al verhuurd aan Olympiakos Piraeus. Voor de Grieken maakte hij negen doelpunten in 33 wedstrijden.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd