Alleen wonder kan PSV nog uit volgende ronde CL houden

Alleen wonder kan PSV nog uit volgende ronde CL houden

22 juli 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 juli.

Sterk PSV sloopt Galatasaray dankzij hattrickheld Zahavi in CL
PSV heeft woensdagavond een gemakkelijke avond beleefd tegen Galatasaray. Een blunder van Fernando Muslera hielp PSV al vroeg in het zadel, waarna de ploeg van Roger Schmidt de teugels in stevig in handen nam. Kort na rust stond er door goals van Eran Zahavi en Mario Götze reeds een 3-1 voorsprong op het scorebord, waarna Zahavi in de slotfase zijn hattrick completeerde en een nieuwe blunder van Muslera voor een 5-1 eindstand zorgde.

'Van Gaal zet krabbel en moet Oranje naar WK leiden'
De KNVB en Louis van Gaal hebben definitief een akkoord bereikt over zijn derde termijn als bondscoach van Oranje. De 69-jarige oefenmeester heeft volgens De Telegraaf een contract tot de winter van 2022 getekend, als het Nederlands elftal voor WK-goud hoopt te gaan. Henk Fraser en Danny Blind zullen gaan fungeren als zijn assistenten.

Lodewijks vertrekt bij KNVB: "Was graag gebleven"
Patrick Lodewijks wordt geen onderdeel van de staf van de nieuwe Oranje-bondscoach Louis van Gaal. In het spoor van de ontslagen Frank de Boer en de vertrokken Dwight Lodeweges moet ook de keeperstrainer op zoek naar een nieuwe werkgever. De 54-jarige oud-doelman wordt naar verwachting opgevolgd door Frans Hoek, die al jarenlang samenwerkt met Van Gaal.

Zahavi tempert euforie: "We gaan nog niks vieren"
Marco van Ginkel en Eran Zahavi genoten van het publiek én het optreden van PSV tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren boekten een klinkende 5-1 zege op de Turkse topclub Galatasaray, waardoor de ploeg van Roger Schmidt zo goed als verzekerd is van een plek in de volgende ronde van de Champions League.

'Feyenoord geeft Turken toestemming voor gesprek met Fer'
Leroy Fer kan deze zomer een fraaie transfer maken. Twee Turkse clubs hebben interesse in de aanvoerder van Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de middenvelder goed gebruiken, maar verlenen voorlopig toestemming om het gesprek met de geïnteresseerde clubs te openen.