Koeman en Barça beginnen met zege op klein duimpje

21 juli 2021, 22:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft de eerste zege van het nieuwe seizoen te pakken. De ploeg van trainer Ronald Koeman, die nog veel van zijn sterren moest missen, won met 4-0 van Gimnàstic de Tarragona, een club die uitkomt op het derde niveau in Spanje. De ploeg van Koeman kwam in de slotfase pas op stoom.

Rey Manaj schoot FC Barcelona na een uur spelen op voorsprong. Uit de draai knalde de 24-jarige aanvaller, die normaliter uitkomt voor FC Barcelona B, raak via de onderkant van de lat. Daarmee zorgde de Albaniër voor het absolute hoogtepunt van het verder saaie duel. Barça ging in de slotfase ineens op jacht naar veel treffers. In de slotfase zorgden Alex Collado en nogmaals twee keer Rey Manaj voor de eindstand, waarmee hij zijn hattrick completeerde. Barça speelde al na 38 minuten met een man meer nadat Alex Quintanilla rood kreeg. 

Voor rust waren Sergino Dest, Riqui Puig, Miralem Pjanic en Sergi Roberto de grote namen in de basisformatie. Vaste krachten als Antoine Griezmann en Frenkie de Jong genieten na het Europees kampioenschap nog van een vakantie, terwijl de nieuwe aanwinst Memphis Depay het oefenduel eveneens nog aan zich voorbij moest laten gaan. Na rust koos Koeman louter voor onbekende namen.

Ook Lionel Messi geniet na de gewonnen Copa América met Argentinië nog van een vakantie. Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van de Argentijnse ster ligt. De aanvaller is sinds 1 juli clubloos, nadat zijn contract afliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen