'Sigurdsson is de speler die is aangehouden in zedenzaak'

20 juli 2021, 23:31

Gylfi Sigurdsson is de 31-jarige international uit de Premier League die is aangehouden op verdenking van kindermisbruik, zo verzekeren IJslandse media. De spelmaker van Everton werd afgelopen vrijdag door de politie van Greater Manchester aangehouden en kort daarna op borgtocht vrijgelaten.

De eerste berichten over de zedenzaak verschenen maandagavond in Britse media. Toen werd duidelijk dat een 31-jarige international die actief is in de Premier League was aangehouden op verdenking van 'child sex offences'. Everton bevestigde vervolgens dat een van hun spelers was gearresteerd en tevens op non-actief is gesteld.

Al snel zong de naam van Sigurdsson rond op social media. Hij was samen met Fabian Delph de enige speler die aan het profiel voldeed. Delph kwam echter zaterdag in een oefenwedstrijd nog in actie voor Everton, waardoor een streep door zijn naam kon worden gezet. Sigurdsson ontbrak tegen Blackburn Rovers in de wedstrijdselectie.

IJslandse media bevestigen dat Sigurdsson de verdachte in de zedenzaak is. De aanvallende middenvelder is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van Everton. De 78-voudig international van IJsland beschikt bij The Toffees over een contract dat nog één jaar doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen