'Jørgensen in verregaande onderhandeling met Turkse club'

20 juli 2021, 18:44

Nicolai Jørgensen is hard op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De dertigjarige Deense aanvaller is volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt in verregaande onderhandeling met een club uit Istanboel. Hoewel de clubnaam niet wordt genoemd, lijkt het te gaan om Kasimpasa.

Eerder wist Feyenoord Transfermarkt al te melden dat er Turkse belangstelling voor Jørgensen is. De kans is groot dat de Deense spits zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Jørgensen maakte in aanloop naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn vertrekwens kenbaar, waarop Arne Slot hem uit de selectie zette.

Feyenoord hoopt Jørgensen snel van de hand te doen. Niet alleen omdat de spits zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, maar ook omdat hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Het zou zomaar kunnen dat de toekomst van de aanvaller bij Kasimpasa ligt. Die club eindigde het afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Turkse competitie.

Conference League

Hoewel Jørgensen op de nominatie staat om te vertrekken bij Feyenoord, hebben de Rotterdammers hem wel ingeschreven voor de Conference League. Feyenoord neemt het komende donderdag op tegen FC Drita (Kosovo) in de tweede voorronde. De van Brighton & Hove Albion overgekomen Alireza Jahanbakhsh is nog niet ingeschreven voor de Europese competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen