Schmidt: "Ihattaren moet op alle vlakken verbeteren"

20 juli 2021, 18:07

Roger Schmidt heeft zich dinsdag tijdens de persconferentie richting de thuiswedstrijd tegen Galatasaray uitgesproken over de situatie van Mohamed Ihattaren bij PSV. De negentienjarige spelmaker krijgt een nieuwe kans van de Duitse trainer, maar zal zich op alle vlakken wel moeten verbeteren.

Waar Ihattaren een jaar geleden niet bepaald fit aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begon, is hij nu afgetraind en maakt hij bovendien een gemotiveerde indruk. Schmidt is voorzichtig positief over de ontwikkelingen, maar niet vergeten wat er het voorbije jaar is gebeurd.

"Hij is één van de 23 veldspelers die ik tot mijn beschikking heb. Hij is een optie, dat is zeker", vertelt Schmidt dinsdag tijdens de persbijeenkomst. "Het was geen makkelijk jaar met hem, maar ook voor hemzelf. Iedere voorbereiding is een kans om jezelf te laten zien en dat heeft hij nu gedaan."

In de laatste oefenwedstrijd tegen PAOK kreeg Ihattaren een helft speeltijd. "Hij zal moeten vechten voor speelminuten, net zoals alle andere spelers", vervolgt de Duitse trainer van de Eindhovenaren. "Waarin hij moet verbeteren? Betrouwbaarheid, tactiek, mentaliteit, motivatie… op alle vlakken."

Lees ookSchmidt wijst nieuwe eerste en tweede aanvoerder PSV aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen