Feyenoord lijkt dicht bij komst LASK-captain Trauner

20 juli 2021, 17:22

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met Gernot Trauner (links op foto). De Rotterdammers hebben met LASK Linz een akkoord bereikt over de transfer van de 29-jarige centrumverdediger, zo weet SPOX dinsdagmiddag te melden. Gebeuren er geen gekke dingen, dan wordt de deal spoedig rondgemaakt.

Dat Feyenoord zich hoopt te versterken met Trauner is inmiddels geen geheim meer. Een paar dagen geleden schreef het Algemeen Dagblad dat de Rotterdammers zich met een 'zevencijferig bod' hadden gemeld bij LASK Linz. Dominik Thalhammer, de trainer van de Oostenrijkse club, gaf daarop aan dat het bod [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/387769/trauner-niet-zomaar-naar-feyenoord-bod-niet-serieus/,_blank,nog niet in de buurt van de vraagprijs kwam].

Nu lijken de clubs elkaar toch te hebben gevonden. Naar verluidt is er overeenstemming bereikt over een transfersom tussen de één en twee miljoen euro, afhankelijk van bonussen. De aanvoerder van LASK reist binnenkort af naar Rotterdam voor de medische keuring, die nog voor het weekend moet plaatsvinden.

Feyenoord is al langere tijd op zoek naar versterkingen voor het hart van de defensie. De Rotterdammers werden ook gelinkt aan Mario Vuskovic van Hajduk Split, maar zijn komst lijkt financieel onhaalbaar. Trauner is een ervaren speler, die liefst 233 wedstrijden in de Oostenrijkse competitie speelde. De vijfvoudig international beschikt bovendien over de nodige Europese ervaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen