RKC legt 'echte winnaar' Kramer voor twee jaar vast

20 juli 2021, 16:10

RKC Waalwijk heeft dinsdagmiddag de komst van Michiel Kramer afgerond. De 32-jarige spits tekent in het Mandemakers Stadions een contract voor twee seizoenen en sluit per direct aan bij de selectie van trainer Joseph Oosting.

Kramer komt transfervrij over van ADO Den Haag, waar hij over een aflopend contract beschikte. "Met Michiel halen we naast een zeer ervaren spits een echte winnaar in huis. Met zijn balvastheid, kopkracht en scorend vermogen voegen we extra kwaliteit toe aan de selectie. Het is fijn dat we Michiel al in deze fase van de voorbereiding welkom kunnen heten", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld.

RKC is de achtste club van Kramer, die bij NAC Breda zijn eerste stappen in het profvoetbal zette. De kopsterke spits stond daarna achtereenvolgens op de loonlijst bij FC Volendam, ADO Den Haag, Feyenoord, Sparta Rotterdam, Maccabi Haifa, FC Utrecht en opnieuw ADO. In totaal speelde hij 181 officiële wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor 53 doelpunten en negentien assists.

Met Kramer heeft RKC de vijfde zomeraanwinst binnen. Eerdere versterkten de Waalwijkers zich met Iliass Bel Hassani, Joel Pereira, Alexander Büttner en Issam El Maach.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen