'RKC Waalwijk stunt en pikt transfervrije Kramer op'

20 juli 2021, 13:32

Michiel Kramer heeft een nieuwe club gevonden. De 32-jarige spits, die afgelopen seizoen degradeerde met ADO Den Haag en sinds deze zomer clubloos is, heeft volgens het Brabants Dagblad zijn krabbel gezet onder een verbintenis bij RKC Waalwijk. Hij moet de goed voetballende ploeg van de nieuwe coach Joseph Oosting aan de benodigde goals gaan helpen.

Daarmee heeft RKC haar gewenste aanvalsleider binnen. Sinds de promotie naar de Eredivisie maakt RKC voetballend veel indruk, maar het grote probleem was het scorende vermogen. Daardoor stevende het in het eerste seizoen hard af op degradatie, maar het coronavirus voorkwam dat. Afgelopen seizoen eindigden de Waalwijkers knap op de vijftiende plaats.

Toch besefte de technische staf dat een scorende nummer negen nodig was om dat opnieuw te kunnen bewerkstelligen. De boomlange Kramer verdiende in de Eredivisie zijn sporen als goaltjesdief bij ADO Den Haag, Feyenoord, FC Utrecht en Sparta. Bij laatstgenoemde club was hij afgelopen seizoen in 29 optredens goed voor zes treffers.

In het verleden beleefde hij meer succesvolle jaren. Zo eindigde hij het seizoen 2014/2015 met zeventien treffers namens ADO, wat hem een droomtransfer naar Feyenoord opleverde. In de punt van de Rotterdamse aanval tekende hij in zijn debuutseizoen voor veertien competitiegoals.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen