'AC Milan aast op Coutinho, Real overweegt Hazard te lozen'

20 juli 2021, 11:07

Eden Hazard kan deze zomer mogelijk alweer op zoek naar een nieuwe werkgever. De Belgische steraanvaller verkaste twee seizoenen geleden voor 115 miljoen euro over van Chelsea, maar heeft de hoge verwachtingen mede door blessureleed nooit in weten te lossen. Volgens het Spaanse Marca heeft Real Madrid hem daarom op de transferlijst geplaatst.

Hazard was bij Chelsea de grote man, die in 352 wedstrijden 110 keer trefzeker was. Bij Real Madrid ging het hem beduidend minder af. Daar speelde hij in twee seizoenen 43 wedstrijden, waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Afgelopen seizoen stokte de teller op veertien optredens in de Spaanse La Liga. Het is niet bekend of Hazard zelf ook aan een transfer denkt.

Milan wil Coutinho

AC Milan is bij de zoektocht naar een nieuwe spelmaker uitgekomen bij Philippe Coutinho. De Braziliaanse technicus moet volgens Sky Sports Hakan Calhanoglu opvolgen, die naar Inter is vertrokken. FC Barcelona is bereid om de middenvelder te laten gaan, maar hoopt wel een flinke transfersom voor hem te vangen. AC Milan is echter niet in staat om een enorm hoge transfersom op te hoesten.

FC Barcelona betaalde liefst 130 miljoen euro om Coutinho los te weken bij Liverpool, maar zijn avontuur werd tot dusverre geen succes. Twee seizoenen geleden speelde Coutinho nog op huurbasis bij Bayern München. Afgelopen seizoen kwam hij af en toe in de plannen voor van Ronald Koeman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen