Deal Dumfries nog lang niet rond: "Duurt nog wel even"

Deal Dumfries nog lang niet rond: "Duurt nog wel even"

20 juli 2021 – Denzel Dumfries wacht geduldig op zijn gewenste transfer. De 25-jarige rechtsback van PSV, die tijdens het Europees kampioenschap veel indruk maakte bij het Nederlands elftal, heeft zijn droomdeal nog niet te pakken. Volgens Transferspecialist Fabrizio Romano is witte rook nog niet aanstaande. 

"Het gaat nog wel even duren voordat hij een nieuwe club heeft", vertelt transferspecialist Fabrizio Romano. Onder meer het Engelse Everton is in de markt voor de vleugelverdediger. "De club is erg gecharmeerd van hem, maar de club is nog niet concreet." PSV leek voor de zomer genoegen te nemen met een transferbedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro, maar hoopt nu de hoofdprijs te vangen.

Reden daarvoor is het ijzersterke spel van Dumfries tijdens het afgelopen EK. Tegen Oekraïne zorgde hij voor de winnende 3-2, terwijl hij tegen Oostenrijk de eindstand op 2-0 bepaalde. Dumfries was een van de lichtpuntjes bij het Nederlands elftal, dat al na de achtste finale naar huis werd gestuurd. Daarin was Tsjechië uiteindelijk met 2-0 te sterk.

Dumfries meldt zich komende donderdag weer op het trainingsveld van PSV, net als Oranje-genoot Donyell Malen. De aanvaller van PSV lijkt volgens het Eindhovens Dagblad op weg naar Borussia Dortmund, dat spoedig met het gewenste bedrag komt.

gerelateerd